06-18287182 Info@buncrea.nl
Woning Stichting Nijkerk

De entree van ons kantoor was toe aan een facelift. Van een zakelijke uitstraling naar een nieuwe look met meer warmte en natuurlijke materialen. Samen met Anja hebben we vervolgens stap voor stap de nieuwe ruimte en ook de bestaande werkplekken in het groen gezet. Met veel hangplanten en gezellige hoekjes ademt er in ons gebouw nu een heel andere sfeer! En het fijne: wij hoeven er alleen maar van te genieten, want ook het onderhoud is bij Bun Crea is goede groene handen!”

Annette Schraverus (Bestuurssecretaris / P&O)

 

eX:plain

 “Vanaf 2012 werken wij al met het bloemenmeisje meisje van Amersfoort. Anja verzorgde prachtige boeketten voor ons. Vervolgens is Anja ook de baliestukken bij onze beide panden gaan verzorgen. De liefde voor de bloemen en planten kwam duidelijk tot uiting in zowel de boeketten en de baliestukken. Eigenlijk hebben we nooit een klacht of negatieve opmerking ontvangen over de boeketten, alleen maar complimenten. We wisten, als we Anja een boeket laten verzorgen, dan zit het sowieso goed. 

Vervolgens is ze zich gaan bijscholen op het gebied van bedrijfsbeplanting en kwam de vraag of ze bij ons de bedrijfsbeplanting mocht gaan doen. Wij hadden al jaren dezelfde organisatie rondlopen die bedrijfsbeplanting hier verzorgde, maar ik gunde het Anja om bij ons de verzorging over te gaan nemen. Ik heb  er tot op heden nog geen moment spijt van gehad, ze doet het uitstekend en ook echt met liefde. Onze planten zijn er ook echt heel erg blij mee. Helaas voor ons, is Anja gestopt met het verzorgen van de boeketten en heeft zij zicht volledig gericht op de bedrijfsbeplanting. Maar dat doet ze dus uitstekend en ze is zeker aan te raden.”

 Rob Jonker

Facilitair Manager eX:plain