Referenties

 

Woning Stichting Nijkerk

“De entree van ons kantoor was toe aan een facelift. Van een zakelijke uitstraling naar een nieuwe look met meer warmte en natuurlijke materialen. Samen met Anja hebben we vervolgens stap voor stap de nieuwe ruimte en ook de bestaande werkplekken in het groen gezet.

Met veel hangplanten en gezellige hoekjes ademt er in ons gebouw nu een heel andere sfeer! En het fijne: wij hoeven er alleen maar van te genieten, want ook het onderhoud is bij Bun Crea is goede groene handen!”

Annette Schraverus (Bestuurssecretaris / P&O)

 

Van Vliet / Mediservice

“Ons nieuwe kantoor in Almere moest een industriële en tevens warme uitstraling krijgen. Met de hulp van een interieur ontwerper is er een geweldig ontwerp gemaakt, waarin veel ‘groen’ is verwerkt. Dit ontwerp moest vertaald worden naar een ‘live’ omgeving. Na een kleine marktverkenning kwamen we via ons netwerk bij Anja terecht. Er was meteen een klik. Anja heeft een mooi plan gemaakt, waarin ze diverse plantensoorten en potten heeft voorgesteld. Samen met haar hebben wij een definitieve keuze gemaakt, waarin ook veel hangplanten zijn verwerkt die een groene baricade vormen tussen de werkplekken en de ‘wandelpaden’. Anja heeft ons kantoor tot leven gebracht en van sfeer voorzien. Omdat wij goed zijn in ons vakgebied, hebben we de zorg voor ons groen bij Bun Crea gelaten. Anja kan dát immers veel beter dan wij zelf.”

René van der Louw

 

eX:plain / Facilitair Manager

“Vanaf 2012 werken wij al met het bloemenmeisje meisje van Amersfoort. Anja verzorgde prachtige boeketten voor ons. Vervolgens is Anja ook de baliestukken bij onze beide panden gaan verzorgen. De liefde voor de bloemen en planten kwam duidelijk tot uiting in zowel de boeketten en de baliestukken. Eigenlijk hebben we nooit een klacht of negatieve opmerking ontvangen over de boeketten, alleen maar complimenten. We wisten, als we Anja een boeket laten verzorgen, dan zit het sowieso goed.

Vervolgens is ze zich gaan bijscholen op het gebied van bedrijfsbeplanting en kwam de vraag of ze bij ons de bedrijfsbeplanting mocht gaan doen. Wij hadden al jaren dezelfde organisatie rondlopen die bedrijfsbeplanting hier verzorgde, maar ik gunde het Anja om bij ons de verzorging over te gaan nemen. Ik heb er tot op heden nog geen moment spijt van gehad, ze doet het uitstekend en ook echt met liefde. Onze planten zijn er ook echt heel erg blij mee. Helaas voor ons, is Anja gestopt met het verzorgen van de boeketten en heeft zij zicht volledig gericht op de bedrijfsbeplanting. Maar dat doet ze dus uitstekend en ze is zeker aan te raden.”

Rob Jonker

Bectro / Directeur.

Bun Crea heeft jaren voor ons boeketten en bloemstukken verzorgd. Boeketten voor verjaardagen, bij indiensttreding, secretaressedag, voor relaties etc. Ook de kerststukken heeft ze jarenlang voor ons gemaakt, met heel veel creativiteit en liefde. Helaas stopte ze begin 2020 als ‘bloemenmeisje’ (ze had wel een goede tip voor een opvolger!)

Een paar jaar geleden waren onze plantenbakken aan vervanging toe. Anja heeft dit ook perfect voor ons verzorgd. Van het één kwam het ander: we hebben inmiddels in de kantine een plantenwand hangen en ook de planten in ons                 ‘Bectro honk’ heeft ze geleverd. En zoals we van haar gewend zijn, ziet het er fantastisch uit!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Albert Engel