MOSWANDEN

Groene moswanden leggen de verbinding tussen binnen en buiten!

Met een moswand haalt u de natuur in huis!

Wilt u uw bedrijfsinterieur of uw kantoor onderhoudsvrij vergroenen, maar wel een natuurlijk product gebruiken? Dan zijn een trendy moswanden het antwoord op uw vraag. Een moswand is decoratief, onderhoudsvrij en milieuvriendelijk.
Mos is een prachtig natuurproduct. Waarom zouden we alleen genieten van de aanwezigheid van mos in het bos?


Het mos dat Bun Crea gebruikt is afkomstig uit bossen in Noord- en Oost-Europa, waar het geteeld wordt in reservaten om roofbouw te ondermijnen en met de hand geoogst door erkende bedrijven. Dit proces is geheel onschadelijk voor de natuur. Het mos groeit namelijk vanzelf opnieuw aan. Na het oogsten wordt het mos schoongemaakt en behandeld met een milieuvriendelijke vloeistof om het te prepareren voor het gebruik in interieurs. Hierdoor blijft het mos jarenlang mooi, met behoud van natuurlijke kleuren.

 

Mos kan worden toegepast in elk interieur, bij particulieren, op kantoor of in een zakelijke omgeving, en heeft geen licht of water nodig. Ten opzichte van een plantenwand is een moswand voordeliger, voor wat betreft de aanschaf en het onderhoud.

Een extra voordeel is dat u weinig risico loopt, want deze groene wanden kunnen namelijk geen last krijgen van plantziektes en insecten.

Omdat mos geluidsgolven absorbeert, heeft het een positief effect op de akoestiek van uw binnenruimtes. Er zal minder geluid weerkaatst worden, zodat de ruimte minder gehorig zal zijn. Bovendien werkt een moswand brandvertragend.

Moswanden zijn verticale tuinen met aangename eigenschappen

Moswanden

 

De voordelen van verticale tuinen op een rijtje:

  • heeft weinig ruimte nodig door verticale toepassing
  • heeft een positief effect op uw binnenklimaat
  • filtert vervuilde lucht en produceert zuurstof, wat de gezondheid van de aanwezigen positief beïnvloedt.
  • verbetert de akoestiek in drukke kantoorruimtes, bedrijfsruimten of ruime bedrijfshallen
  • ruimtes zijn te splitsen of op te delen

De moswanden kunnen worden opgemaakt met bijvoorbeeld 30 % bolmos en 70 % plat mos.
Er bestaan verschillende soorten mos waarin verschillende “landschappen” gemaakt kunnen worden.

Bun Crea biedt u een ruim assortiment in verschillende soorten en kleuren. De toepassingen van mos zijn eindeloos.

Ook voor plantenwanden of hydrocultuur beplanting voor uw bedrijfsinterieur of kantoorruimte bent u bij Bun Crea aan het juiste adres, want ik bied op maat gemaakte oplossingen.

Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of lees het stappenplan voor uw hydrocultuur bedrijfsbeplanting.

Ik kom graag naar uw bedrijf of kantoor in centraal Nederland, te weten Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Flevoland en Gelderland.